Ochrana osobních údajů & Autorská práva

Ochrana osobních údajů.

Tento dokument shrnuje základní zásady nakládání s osobními údaji uživatelů webových služeb serveru Světkapel.cz. Světkapel.cz postupuje při zpracování osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ev. zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů a dalšími právními předpisy. Věnujte proto prosím výše uvedeným předpisům patřičnou pozornost.

Světkapel.cz nezpracovává osobní údaje uživatelů našich služeb jinak, než k zákonným účelům, popř. k účelům, s nimiž uživatel vyslovil souhlas. Data jsou přitom zpracovávána pouze v rozsahu nutném pro naplnění výše uvedených účelů a pouze po dobu nutnou pro výše dosažení uvedených účelů, nejdéle však po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi. Za tímto účelem si prosím vždy podrobně prostudujte příslušné podmínky dané služby, kde jsou obvykle uvedena podrobnější pravidla pro nakládání s osobními údaji.

Pokud od vás budeme potřebovat údaje, které vás budou identifikovat (osobní údaje) nebo které nám umožní vás kontaktovat za účelem poskytnutí produktu nebo služby, jež jste si vyžádali, výslovně vás o ně požádáme. Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s uživateli našich služeb, mohou obvykle obsahovat vaše jméno a příjmení, váš e-mail a užívanou přezdívku.

Pro případné připomínky a dotazy k ochraně osobních údajů a pro kontakt ve věci výkonu Vašich zákonných práv můžete použít e-mailovou adresu: info@svetkapel.cz.

Obrazové a jiné materiály.

V této souvislosti se redakce Světkapel.cz řídí přísnými vnitřními směrnicemi, danými provozovatelem a majitelem webu, které vznikly kvůli zachování autorských práv

Drtivá většina zde nahraných materiálů je pořízena z bezplatných obrázkových fotobank či jejich alternativ a nebo přímo od jejich autorů, od nichž máme řádné svolení ohledně následného použití. Dále čerpáme z embed materiálů, ze sociálních sítí a vyhledáváme výhradně materiály nahrané od přímých a kompetentních osob. Mimo to lze u našich příspěvků nalézt i materiály pořízeny přímo naší redakcí, nebo ve screenshot provedení. U všech těchto materiálů jsou uváděny zdroje ve formě odkazu, ať přímo na dílo či autora.

Materiály na těchto stránkách jsou z převážné většiny nahrávány naší redakcí a jejím týmem. I přesto se však může stát, že návštěvník může nahrát Vaše dílo. K tomu však již další řádky

Jak postupovat při porušení autorských práv.

Pokud jste přesvědčeni, že zde bylo nahráno a zveřejněno Vaše dílo bez Vašeho svolení nebo došlo k jakémukoli způsobu, který představuje porušení autorských práv, zašlete nám, prosím, zprávu na adresu admin info@svetkapel.cz, ve které nezapomeňte uvést popis díla chráněného autorskými právy, které bylo podle Vašeho názoru porušeno (uveďte, prosím, adresu URL daného díla), prohlášení o tom, že jste vlastníkem a autorem daného díla. Po jejím obdržení stížnosti bude materiál, který porušuje Vaše práva, odstraněn co nejdříve.

Close
Close

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close